EVEN VOORSTELLEN

Teun van de Meulenhof

ik ben 19 jaar en ben al van jongs af aan bezig met sport. Ik ben nog bezig met mijn studie. Ik beschik over de diploma’s: EHBO, ontspanningsmassage. Daarnaast ben ik nog bezig met het behalen van mijn diploma fitnessinstructeur.

 

Rowdy Roelants

Ik ben 45 jaar, getrouwd met Suzanne en samen hebben wij twee prachtige kinderen.Ik ben vanaf 2003 betrokken bij B-fit en werk elke morgen met veel passie in de zaak.

Wim van de Meulenhof, bijna twee meter lang en net iets meer dan 40 jaar stapelgek op sport. Al op 8 jarige leeftijd was Wim iedere week te vinden op de wielerbaan van wielrenvereniging Buitenlust in Helmond, de vereniging waar ook Leontien van Moorsel groot is geworden.  Eerst op een fiets zonder versnellingen, maar naarmate hij, niet alleen ouder, maar vooral ook groter werd, groeide de fiets met hem mee.

 

Zijn fiets werd een verlengstuk van zijn lichaam en de sport nam voor hem een steeds grotere plek in zijn leven in. School vond hij minder interessant. Wim deed een opleiding voor metselaar, maar wou verder alleen maar fietsen……… Dit begon ook steeds professionelere vormen aan te nemen.

 

Eerst vanaf 1990 als stagiaire, later als amateur en tenslotte als prof, reed hij o.a. voor de ploegen van Buckler (Nederland), TVM – Sanyo (Nederland), Zetelhallen (België), Foreldorado – Golff (Nederland), Bankgiroloterij - Batavus (Nederland) en Team Cologne (Duitsland). Dit alles resulteerde o.a. in de overwinning van het NK op de weg voor Amateurs in 1999 en verder nog een vijftal etappe-overwinningen en een wedstrijdzege in diverse rondes in Europa. Verder reed Wim ondermeer in de Vuelta, de Giro d'Italia en in Australië.

 

In 2002 heeft Wim z’n professionele fiets in de spreekwoordelijke wilgen gehangen, maar heeft de sport zeker niet vaarwel gezegd. Wim deed diverse opleidingen voor Fitnessinstructeur en masseur en werkte als zodanig in een sportschool in Helmond.

 

In 2003 heeft Wim samen met zijn vrouw Judith de stap gezet die hij al een aantal jaren ambieerde: een eigen sportschool beginnen. Hiervoor is het huidige pand in Bakel aangekocht en na een grondige verbouwing is B-Fit Bakel in oktober 2003 geopend. Fietsen doet Wim nog regelmatig, niet alleen op de renfiets, maar ook op de mountainbike. Vraag gerust aan hem of je een keer mee mag fietsen. Je zult merken dat hij het nog niet verleerd is……

 

REFERENTIES

MIA DE KRUIJF  (74 JAAR OUD, BAKEL)

 

Van wege hartfalen ben ik op advies van mijn doctor gaan fitnessen. De belangrijkste reden waarom ik sport is om in conditie te blijven. Ik ga daarom iedere week een keer sporten bij B-fit. Mijn doel was om betere conditie te krijgen en dat is zeker gelukt. Bij B-fit is het altijd super gezellig.

 

 

JOOP VAN ’T ERVE (59 JAAR OUD, BAKEL)

 

Door een herseninfarct was mijn conditie behoorlijk verslechterd. Graag wilde ik mijn conditie weer verbeteren door te gaan sporten bij B-fit. Voor mij is de sportschool lekker dichtbij dus kan ik  er makkelijk te voet naar toe.  Sinds  2007 sport ik 3 keer in de week bij B-fit. Sindsdien is mijn conditie weer goed en dat probeer ik nou zo te houden.

 

DONNY VISSER (74 JAAR OUD, BAKEL)

 

Ik sport vooral om in conditie te blijven en om me goed te voelen. Daarnaast is bewegen gezond en vind ik het gezellig om met de mensen hier te sporten. De begeleiding vind ik ook heel goed. Ik sport sinds 2003 bij B-fit zo’n 2 tot 3 keer in de week.

 

HENRIËT VAN DE MORTEL (47 JAAR OUD, BAKEL)

 

Sinds 2011 sport ik bij B-fit. Ik vind B-fit een fijne sportschool omdat het geen grote sportschool is. Het kleinschalige spreekt mij meer aan. Het is leuk dat mensen elkaar allemaal kennen, dat is heel gezellig. De sportschool is voor mij lekker dicht bij.

 

FACEBOOK REACTIES

FRANK GIESBERS

 

Tuurlijk vind ik deze pagina leuk.

RUUD MUTSERS

 

In een fijne en gezellige sfeer lekker sporten. En indien nodig en/of gewenst altijd goede begeleiding of adviezen van Wim en of zijn instructeurs. Wil ik echt even lekker zweten dan ga ik lekker mee spinnen!!!

 

B-fit Bakel

Schoolstraat 2

5761 BV  Bakel

0492 - 345 307

 

Algemene voorwaarden

Privacy statement

OPENINGSTIJDEN (klik hier)

CONTACT